Documental: L'EducaciĆ³ Prohibida

Sinopsi

Documental argentĆ­ sobre "l'escola", instituciĆ³ que ha complert ja mĆ©s de 200 anys d'existĆØncia i Ć©s encara considerada la principal forma d'accĆ©s a l'educaciĆ³. Avui dia, l'escola i l'educaciĆ³ sĆ³n conceptes Ć mpliament discutits en fĆ²rums acadĆØmics, polĆ­tiques pĆŗbliques, institucions educatives, mitjans de comunicaciĆ³ i espais de la societat civil. Des del seu origen, la instituciĆ³ escolar ha estat caracteritzada per estructures i prĆ ctiques que avui es consideren majorment obsoletes i anacrĆ²niques. Diem que no acompanyen les necessitats del Segle XXI. El seu principal falencia es troba en un disseny que no considera la naturalesa de l'aprenentatge, la llibertat d'elecciĆ³ o la importĆ ncia que tenen l'amor i els vincles humans en el desenvolupament individual i col · lectiu.

A partir d'aquestes reflexions crĆ­tiques han sorgit, al llarg dels anys, propostes i prĆ ctiques que van pensar i pensen l'educaciĆ³ d'una manera diferent. "L'EducaciĆ³ Prohibida" Ć©s una pel · lĆ­cula documental que proposa recuperar moltes d'elles, explorar les seves idees i visibilitzar les experiĆØncies que s'han atrevit a canviar les estructures del model educatiu de l'escola tradicional.

MĆ©s de 90 entrevistes a educadors, acadĆØmics, professionals, autors, mares i pares, un recorregut per 8 paĆÆsos d'IberoamĆØrica passant per 45 experiĆØncies educatives no convencionals, mĆ©s de 25.000 seguidors a les xarxes socials abans de la seva estrena i un total de 704 coproductors que van participar en el seu finanƧament col · lectiva, van convertir "L'EducaciĆ³ Prohibida" en un fenomen Ćŗnic. Un projecte totalment independent d'una magnitud inĆØdita, que dĆ³na compte de la necessitat latent del creixement i sorgiment de noves formes d'educaciĆ³.

MĆ©s informaciĆ³ a: http://www.educacionprohibida.com



Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.