25/07/2015 BNG, EH-Bildu i la CUP signen la DeclaraciĆ³ de Bonaval en defensa de la sobirania dels pobles

Les tres organitzacions independentistes van signar ahir a Santiago de Compostel·la la DeclaraciĆ³ de Bonaval on es comprometen a treballar juntes per defensar la sobirania de les tres nacions.


Les tres organitzacions independentistes van signar ahir a Santiago de Compostela la DeclaraciĆ³ de Bonaval (Imatge: BNG)
Les tres organitzacions independentistes van signar ahir a Santiago de Compostela la DeclaraciĆ³ de Bonaval (Imatge: BNG)

BNG, EH-Bildu i CUP van signar ahir la DeclaraciĆ³ de Bonaval en defensa de la sobirania dels pobles. "Aquesta declaraciĆ³ Ć©s l'expressiĆ³ d'una voluntat polĆ­tica compartida de treballar junts en la construcciĆ³ d'un escenari de llibertat per als nostres respectius pobles", va dir el portaveu nacional del BNG, Xavier Vence.


La secretĆ ria de polĆ­tica internacional d’EH-Bildu, Maite Uribia, va parlar de "tallar les cadenes de la ConstituciĆ³ del 78" i "canviar l'actual sistema socioeconĆ²mic que estĆ  al servei de les elits per posar-lo al servei el benestar i la dignitat dels ciutadans ".


Per la seva banda, Roger Castellanos, membre del secretariat nacional de la CUP, va posar l'accent en la " falsa dicotomia entre la lluita nacional i la lluita social, perquĆØ totes dues sĆ³n inseparables" i va convidar a no escoltar "els cants de sirena que parlen de l’enĆØsima reforma d'un estat irreformable com l’espanyol. ". "Ɖs el moment de la ruptura d'aquest marc d'opressiĆ³ nacional i social", va afirmar.

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.