Perquè recomanem votar no al referèndum en sis punts breus


/1/Les negociacions es van estancar perquè els creditors de Grècia /A/ van rebutjar reduir el nostre impagable deute públic i /B/ insistiren que l'havien de tornar “paramètricament” els membres més febles de la nostra societat, els seus fills i néts.


/2/ L'FMI, el govern dels Estats Units i molts altres governs del món i la majoria dels economistes pensen —com nosaltres— que el deute s'ha de reestructurar.


/3/ El novembre de 2012, l'Eurogrup va reconèixer que el deute s'havia de reestructurar, però ara es nega a comprometre's a reestructurar-lo.


/4/ Des de l'anunci del referèndum, l'Europa oficial ha enviat senyals que mostren que estan a punt de discutir la reestructuració del deute. Aquests senyals mostren que l'Europa oficial també votaria no a la seva pròpia “oferta final”.


/5/ Grècia romandrà a l'euro. Els dipòsits dels bancs de Grècia estan garantits. Els creditors han optat per l'estratègia del xantatge tancant els bancs. La situació actual d'estancament es deu a aquesta elecció dels creditors, i no a la suspensió de les negociacions del govern grec o a qualsevol pensament de Grexit i de devaluació. La permanència de Grècia a la zona euro i la Unió Europea no són negociables.


/6/ El futur exigeix una Grècia orgullosa dins de l'eurozona i al cor d'Europa. Aquest futur demana que Grècia digui no diumenge, que romanguem a l'eurozona, i que, apoderats amb aquest no, renegociem el deute públic de Grècia, com també la distribució de les càrregues financeres entre els que tenen i els que no.  

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.