"El Front Popular per l'Alliberament de Palestina, Hezbollah i l'Iran combatrem al costat de Síria en cas d'agressió"


El secretari general del Front Popular per l'Alliberament de Palestina, Ahmed Jibril, ha afirmat en una entrevista televisada difosa per la cadena satèl·lit àrab Mayadine, que «els grups patestinos, Hezbollah i l'Iran participaran amb Síria en un conflicte armat en cas d'una "agressió exterior" contra Damasc ».

Va assenyalar igualment que «el règim de Síria és fort, però en cas d'agressió exterior, hem discutit sobre aquesta possibilitat amb els nostres germans (a Síria) i amb el secretari general de Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah al Líban i amb els nostres germans a l'Iran , nosaltres estarem presents en aquesta batalla ».

«Si hi ha temptativa d'escalada militar turca, europea o de la part de l'OTAN, sortirem al carrer i lluitarem amb els nostres germans sirians» ha afegit.

El responsable palestí ha afirmat que «s'ha reunit amb Sayyed Nasrallah, amb el president iranià Mahmoud Ahmadinejad i CPN el president sirià Baixar al-Assad», afegint que «Sayyed Hassan li ha assegurat que estaran en aquesta batalla en cas d'agressió exterior» , afegint que «els dirigents iranians han afirmat que no es podia deixar a Síria exposada a una agressió i no haver resposta», afegint seguidament que «hem previngut als turcs més d'una vegada de no jugar amb foc i que qualsevol intervenció militar contra Síria és una línia vermella ».

Jibril ha indicat que «el seu moviment de resistència, Hezbollah i els règims sirià i iranià es troben en el mateix eix», afegint que «hem sentit que havia harmonia entre nosaltres sobre el que està passant a Líbia, que no existeix un moviment popular intern, sinó més aviat una temptativa de derrocament de l'estructura d'aquesta regió en benefici del nou Orient Mitjà ».

Ha acabat dient que «la batalla per defensar el règim sirià és la que determinarà el futur de la regió».

http://www3.almanar.com.lb/french/

4 juliol 2012

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.