El documental sobre AntonĂ­ Massaguer ja es pot veure a la xarxa


"Anar-hi, anar-hi, anar-hi". Aquestes sĂ³n les paraules que serveixen de fil conductor al documental sobre la  figura de l'independentista berguedĂ  AntonĂ­ Massaguer. “AntonĂ­ Massaguer. Anar-hi, anar-hi i anar-hi”,  ja es pot veure a la xarxa, desprĂ©s d'un treball d'investigaciĂ³ ingent del periodista Pere Gendrau, que l'ha dirigit. Segons Gendrau la voluntat Ă©s intentar repassar la trajectĂ²ria d’AntonĂ­ Massaguer, aixĂ­ com analitzar quin ha estat el camĂ­ de l’independentisme fins avui.


Militant independentista



Massaguer, fill de Berga, traspassat fa gairebĂ© 11 anys a conseqĂ¼Ă¨ncia d’un tumor, va destacar durant els 70 i 80, com a militant de l’organitzaciĂ³ Epoca (Exèrcit Popular CatalĂ ), fins que se’l va detenir, juntament amb vuit persones mĂ©s, incriminats per l’assassinat de l’empresari JosĂ© MarĂ­a BultĂ³.



Va quedar en llibertat definitiva el 1993, arran del que va ser la primera sentència del Tribunal del Drets Humans d’Estrasburg contra l’Estat espanyol, per no haver fet un judici amb totes les garanties.

Veure el documental:  http://www.anarhi.cat

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.