Intersindical-CSC: "Hem d'omplir de contingut social el projecte nacional català"

El sindicat celebra l'èxit de la manifestació de la Diada i aposta per "pujar al tren de l'alliberament amb convicció i generositat, amb capacitat de diàleg i determinació per a confrontar quan calgui"

La Intersindical-CSC aposta per "treballar dur per assolir majories socials" i "omplir de contingut social el projecte nacional català". El sindicat admet que "es fa difícil analitzar fredament la massiva demostració del futur desitjat pel nostre poble: la independència", en referència a la manifestació de la Diada, i constata que "la independència nacional ha esdevingut a Catalunya l'eix central del discurs polític, econòmic i social".
"Els partits polítics, les institucions i els agents socials hem d'escoltar la massiva demanda de llibertat nacional de la ciutadania. I hem d'actuar en conseqüència, ja que la Història i les generacions que vindran jutjaran els nostres actes", assenyala.

Pel sindicat, el clam independentista de la Diada ha estat "un punt i a part". "Hem de pujar al tren de l'alliberament amb convicció i generositat, amb capacitat de diàleg i determinació per a confrontar quan calgui", sentencia.

"Sumar i dotar de força la classe treballadora"

La Intersindical-CSC alerta que "el primer que farà l'adversari serà negar, diluir la realitat" però recomana treballar per "sumar i dotar de força la classe treballadora" "tenint al cap la nació sencera i amb un enfocament radicalment democràtic i de classe".

En aquest sentit, demana als agents socials dels Països Catalans que treballin "de manera inclusiva, sumant més i més persones a la tasca de construcció nacional i social del nostre país".

El sindicat es reafirma en aquesta aposta, i sosté que "continuarà treballant sense defallir per dotar aquest poble d'un estat propi, amb territorialitat plena, socialment just i igualitari".

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.