Som Unitat Popular !!

“Som Unitat Popular”, és una campanya d’agitació perquè les persones que s’adhereixin puguin expressar i fer públic el seu suport a la decisió presa per la Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa d’Esquerres de concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya d’enguany.
La campanya en si mateixa consisteix en una plana web, l’elaboració de dos documents, el d’agitació “Som Unitat Popular” i el manifest “Construïm Unitat Popular”, així com una estratègia comunicativa de difusió i extensió per les xarxes amb la finalitat de donar a conèixer la campanya. A la vegada, el dijous 8 de novembre organitzarem un acte al Centre d’Art Tradicionarius on actuaran poetes, artistes i grups de música, (estem tancant el cartell) i amb el desig que vosaltres també hi sigueu.
La intenció que tenim al dur a terme una campanya com aquesta no és cap altra que animar la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d’Esquerres a demostrar que s’allunya de qualsevol partit polític clàssic, tant pel que fa als continguts com per la seva manera de ser i de fer, i que, per tant, consolidi espais deliberatius i de presa de decisions, com són les assemblees obertes convocades arreu del territori per valorar l’opció de presentar-se a les eleccions del 25-N, i aprofundir, així, en aquest procés i convertir-les en Assemblees d’Unitat Popular.
En definitiva, volem que la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d’Esquerres dugui la política dels moviments socials i populars a les institucions –i no només els representi– fent d’altaveu de les lluites populars als carrers.
Si et vols adherir a la campanya ho pots fer en el formular i que trobaràs en l’apartat “adhereix-te”, i si ja ho has fet pots fer difusió entre les teves amigues i amics, familiars, persones conegudes o contactes.
També pots col·laborar fent difusió de la campanya posant “m’agrada” a la nostra pàgina al Facebook (http://bitly.com/U4ucUA) o seguint-nos al twitter (@Unitat_Popular).
Totes i tots construïm Unitat Popular
Totes i tots Som Unitat Popular…i ho volem tot!
 

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.