Colòmbia: El documental ' Noche de Paz', ja disponible a la xarxa

La Intersindical-CSC ha produït un documental centrat en les vivències de dos sindicalistes colombians perseguits i amenaçats a causa del seu compromís social. La filmació i producció ha estat desenvolupada per La Bretxa Produccions (una cooperativa professional que ha realitzat guardonats documentals sobre Àfrica i Amèrica) i s'ha rodat a Bogotà, Tolima i Huila (Colòmbia).

El documental va ser presentat en primícia a la Seu nacional de la Intersindical-CSC el 27 de setembre de 2012 i ara el podeu visionar des d'aquest enllaç.

Confiem que us agradi i en feu difusió.

Sinopsi:
Nadal: la guerra tampoc no descansa a Colòmbia. Tot i això, durant aquestes dates Jáiler i Guillermo, dos sindicalistes camperols, companys de lluita amenaçats i perseguits per la seva feina i per la defensa de la pau, fan tot el possible per ser feliços al costat de la seva gent estimada.


Fitxa tècnica:
Un documental per a: Intersindical-CSC.
Producció: La Bretxa.
Guió i direcció: Germán Reyes
Assistent de producció: Boris Orjuela
Muntatge: Germán Reyes
Música: Santiago Castaño
Any de producció: 2012.
Duració: 25 minuts.
Format de filmació: HD.
Rodat a Bogotà, Tolima i Huila (Colòmbia).

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.