Petras: "Síria és avui l'epicentre de les grans lluites entre l'imperialisme i antiimperialisme

La gloriosa milícia Resistència siriana de Mirhac Ural protegint a l'ombra del Che al nord sirià de les bandes criminals.
La gloriosa milícia Resistència siriana de Mirhac Ural protegint a l'ombra del Che al nord sirià de les bandes criminals.
"Per primera vegada Bashar al-Assad està armant milícies populars, veïns, han armat grups populars per unir-se a l'exèrcit contra aquesta torba de grups terroristes que vénen a massacrar al poble, recolzats fonamentalment per Anglaterra, França i Estats Units" 
 
Va afegir que actualment "el que podem dir són dues coses: primer que Hezbollah i Síria junts són totalment capaços de derrotar i fer fora els terroristes. Però, al mateix temps, els països imperialistes-ho ha fet Israel-reconeixen això que volen una gran escalada d'armes, fins i tot parlen d'armes pesades, i fins míssils de gran potència "... A continuació transcrivim la Columna de James Petras que pot escoltar / descarregar aquí:
 
Efraïm Chury Iribarne: És un gust reprendre el contacte de cada dilluns-després de dues setmanes sense tenir-amb James Petras des de Nova York. Bon dia, benvingut ...
 
Echi: Com està el tema Síria?
 
JP: Bé, Síria òbviament és òbviament l'epicentre de les grans lluites entre l'imperialisme i antiimperialisme en aquest moment.
 
Els últims esdeveniments mostren que el poder del govern de Síria i els pobles sirians, estan a l'ofensiva. Per primera vegada Bashar al-Assad està armant milícies populars, veïns, han armat grups populars per unir-se a l'exèrcit contra aquesta torba de grups terroristes que vénen a massacrar al poble, recolzats fonamentalment per Anglaterra, França i Estats Units.
La gloriosa milícia Resistència siriana de Mirhac Ural protegint a l'ombra del Che al nord sirià de les bandes criminals. Honor a ells!!!
 
El que està en joc ara és molt clar, la tàctica de l'imperialisme és dividir i conquerir. Primer van començar amb l'Iraq, ara estan atacant Síria, després van a dividir Iran del Líban, després atacaran Hezbollah i després atacaran Iran. És un cadena. Per això Hezbollah ha entrat a col · laborar amb el govern i el poble sirià, atacant als terroristes que estan tractant de combinar la la lluita contra Síria, amb un atac al Líban.
 
Hezbolla en combat contra l'imperialisme.
 
Crec que hi ha molt en joc i per això Hassan Nasrallah, el dirigent de Hezbollah, ha dit clarament que si cau Síria, el segueix Líban i l'Iran, i els que patiran més són els palestins. Per aquesta raó Israel col · labora amb els Estats Units, Anglaterra i França, atacant Síria, perquè sap que Síria i Hezbol · là són els que han quedat com els principals defensors del poble palestí. I aquesta situació és molt greu perquè Anglaterra i França estan exigint més finançament per a armar els terroristes.

Mostren amb tota vulgaritat la capacitat d'intervenir i destruir un país, ja que saben molt bé que donar més armes als terroristes significa més destrucció i més mort , més assassinats.
 
 
El nucli dur de la Resistència: el gloriós Exèrcit àrab sirià antiimperialista
 
Fins ara, Àustria i algun altre país a la Unió Europea estan bloquejant aquesta mesura, que té el suport també dels Estats Units, però amb la mà amagada. El canceller (nord-americà, John) Kerry està actuant ara juntament amb la cinquena columna palestina, el sector de gran capital palestí, que hi ha alguns requisats, formen un acord de negocis dins del que queda de Palestina, aquests petits trossos palestins, espècie de bantustans, per formalitzar alguna neutralització de la campanya palestina a favor de Síria.
 
 
Kurdes en armes contra l'imperialisme.
 
Això és molt complicat. El que podem dir són dues coses: primer que Hezbollah i Síria junts són totalment capaços de derrotar i fer fora els terroristes. Però, al mateix temps, els països imperialistes-ho ha fet Israel-reconeixen això pel que volen una gran escalada d'armes, fins i tot parlen d'armes pesades, i fins míssils de gran potència.
Els herois del Front Popular d'Alliberament de Palestina (Comando General) amb Síria des del primer moment.
 
Llavors l'avanç de l'alliberament a Síria va contra els esforços de l'imperialisme d'intervenir amb més força ...
 
JP: Si hi ha temps vull comentar dues coses més.
 
Echi: Si, endavant.
 
JP: Primer és la política de la mal anomenada socialdemocràcia. El senyor (president de França, Françoise) Hollande a les pàgines anuncia que va a tallar el pressupost, despeses públiques, en 50 mil milions en els últims anys del seu govern. Això inclou l'acomiadament d'empleats públics, retallades en salaris, augmentar l'edat de jubilació, retallades en programes socials-pensió per desocupació, assignacions familiars, etc. -. En altres paraules Hollande està fent tot el que són els programes de (David) Cameron, (George) Bush; (Barack) Obama, etc. O sigui, ha complert el cicle: va començar com demagog criticant la dreta i després imitant fins a les últimes.
 
Això em sembla que confirma la idea que no hi ha diferència entre la socialdemocràcia i la dreta. Juntament amb Cameron són els principals apoyantes del terrorisme a Síria, els mes agressius són precisament Hollande i Cameron, que estan exigint que la Unió Europea augmenti el flux d'armes pesades per als terroristes, són els que estan atacant a Hezbollah que ETSA defensant la frontera.
 
Ni en política interna ni en política externa, Hollande demostra el mínim de progressisme, de demòcrata i molt menys de socialisme.
 
Anem a veure si ara, tan debilitat, podrà enfrontar les protestes, que imagino i espero que els sindicats trenquen amb Hollande i llancin protestes massives. Perquè les retallades que anuncia Hollande tard o d'hora porten a la confrontació i tots els socialistes, marxistes, comunistes, trostkistas que van donar suport a Hollande com el mal menor, ara estan menjant les seves pròpies paraules ...
(*) Escolteu en viu els dilluns a les 11:30 hores (hora local) l'audició de James Petras per CX36, Ràdio Centenari des de Montevideo (Uruguai) per a tothom a través d' www.radio36.com.uy

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.