“Avui ja es donen les condicions per celebrar un referèndum d'autodeterminació"

“Avui ja es donen les condicions per celebrar un referèndum d'autodeterminació"

“Avui ja es donen les condicions per celebrar un referèndum d'autodeterminació"


“Ni el govern espanyol, ni els mercats financers poden impedir-nos decidir el nostre futur com a poble”

“Avui ja es donen les condicions per celebrar un referèndum d'autodeterminació i posar en pràctica polítiques econòmiques i socials que permetin sortir de la crisi en favor de la majoria social”

La CUP ha fet una crida a tots els sectors que veuen la situació actual com una oportunitat per canviar de dalt a baix els Països Catalans a sortir al carrer el proper 19 d'octubre a Barcelona

El portaveu de la CUP, Àlex Maymó, ha manifestat aquest vespre en la valoració de l'organització de les mobilitzacions de l'Onze de Setembre que “el poble català haurà de mantenir la tensió mobilitzadora més enllà de l'Onze de Setembre per poder fer efectiu el seu dret a decidir”, afegint que “ni el govern espanyol, ni els mercats financers poden impedir que siguin els i les catalanes qui decideixin el seu futur com a poble en un referèndum vinculant que ha de tenir lloc durant el 2014”. El portaveu de la CUP ha afegit que “s'ha demostrat reiteradament, a les urnes i al carrer, que aquest poble vol decidir i que cap llei injusta pot impedir l'expressió lliure d'aquesta voluntat”.

El membre del Secretariat Nacional ha recordat que “els temps d'organitzar-se i mobilitzar-se tot just han començat” ja que “la catalan way, via catalana, la manera de fer que pot conduir a la màxima llibertat política només és possible anant més enllà dels límits que imposa l'estat i els mercats”. Segons l'organització independentista, “avui ja es donen les condicions per celebrar un referèndum d'autodeterminació i posar en pràctica polítiques econòmiques i socials que permetin sortir de la crisi en favor de la majoria social”, tot i que ha matisat que per fer-ho “cal una voluntat política d'anar més enllà del que estan disposats a acceptar aquells que manen de debò: els mercats financers i la patronal”.

Maymó ha remarcat que “l'èxit de la Via Catalana, el de les mobilitzacions de l'esquerra independentista, i el de les cadenes humanes que es convocaven en favor dels Països Catalans i en defensa dels serveis públics demostren que som un poble viu que lluita per la llibertat i per un canvi de model polític i social”. En aquesta mateixa línia, el portaveu de l'esquerra independentista ha afirmat que “les úniques garanties per seguir-nos apropant a aquests objectius són la perseverància i la determinació en l'organització i la mobilització popular”, i ha conclòs fent una crida “a tots els sectors que veuen la situació actual com una oportunitat per canviar de dalt a baix el nostre país a sortir al carrer el proper 19 d'octubre a Barcelona en la manifestació que convoca la plataforma 'Independència per canviar-ho tot'”.

Candidatura d'Unitat Popular

Onze de Setembre de 2013


Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.