Milers de manifestants marxen per la independència a Barcelona

Convocada per l'esquerra independentista, ha anat de la plaça Urquinaona fins al Fossar de les Moreres 

Milers de persones, vint mil segons l'oganització, han recorregut aquest vespre el centre de Barcelona en la manifestació convocada per l'esquerra independentista (Arran, Endavant-OSAN, CUP, COS, SEPC, MDC i Alerta Solidària) sota el lema 'Als Països Catalans decidim. Independència, socialisme, feminisme. Per canviar-ho tot'. La marxa ha sortit, com cada any, des de la plaça Urquinaona i ha acabat al Fossar de les Moreres, on han intervingut el diputat David Fernàndez, la representant de la campanya 'Independència per a canviar-ho tot' Anna Gabriel, i un representant del Sindicat Andalús de Treballadors. La marxa, una de les més multitudinàries que han fet, ha acabat amb els cants dels Segadors i de la Internacional.

A la mateixa hora també ha sortit d'Urquinaona la manifestació del bloc d'entitats (Ara o mai, FNEC, Sobirania i Prorés, Catalunya Diu Prou, Catalunya-Sí, Gent de la Terra, CADCI, Intersindical-CSC) i Solidaritat, amb què han exigit que es concreti la data i la pregunta del referèndum.


Imatges

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.