Evo Morales guanya a Bolívia amb el 61% dels vots

El resultat permet al MAS (Movimiento Al Socialismo) retenir el control del Legislatiu després de guanyar les eleccions d'ahir.

BOLÍVIA
Evo Morales guanya a Bolívia amb el 61% dels vots

El resultat permet al MAS (Movimiento Al Socialismo) retenir el control del Legislatiu després de guanyar les eleccions.

L'aparició d'Evo Morales al balcó de Palau de Govern va agitar a les masses. Les banderes amb els colors blau i negre del MAS (Movimiento Al Socialismo) van sortir al carrer a les 21:00 quan el president va ratificar els resultats extraoficials a peu d'urna i recompte ràpid d'Equips Mori, que li atribueix una victòria amb el 61% dels vots a les eleccions d'ahir.


Morales va guanyar en vuit dels nou departaments amb excepció de Beni, i s'assegura el seu tercer mandat presidencial (2015-2020), tot i que la votació va ser menor a la projectada pel partit de Govern durant la campanya electoral (70%) i inferior, per ara, a l'aconseguida en els anteriors comicis, quan va rebre el 64%. No obstant això, falta per computar els vots de l'exterior. El resultat consolida el MAS i l'acosta als dos terços a l'Assemblea Legislativa després de guanyar unes eleccions que es van realitzar el dia 12 d'octubre (sembla que la tria del dia de les eleccions no va ser casual ja que la victòria d'un candidat d'orígen indígena va coincidir amb el "dia de la Hispanidad").

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.