Cridem al costat de l'alegria que ens va portar fins aquí: Cuba viu i viurà (+ Video)

 «En nom del General d'Exèrcit Raúl Castro Ruz, dels nostres combatents històrics, del nostre equip del Partit i del nostre govern, els abraço i els demano que es cuidin i cuidin els seus. La Pàtria necessita de tots», va dir el Primer Secretari del Partit Comunista de Cuba i President de la República, Miguel Díaz-Canel Bermúdez, en un video de felicitació al poble de Cuba, que va publicar a través del seu compte a Twitter

Foto: Ariel Cecilio Lemus

«En nom del General d'Exèrcit Raúl Castro Ruz, dels nostres combatents històrics, del nostre equip del Partit i del nostre Govern, els abraço i els demano que es cuidin i cuidin els seus. La Pàtria necessita de tots», va dir el Primer Secretari del Partit Comunista de Cuba i President de la República, Miguel Díaz-Canel Bermúdez, en un video de felicitació al poble de Cuba, que va publicar en el seu compte a Twitter.

En el seu missatge va afegir que «acaba 2021. Un any de pèrdues i durs aprenentatges, però també de victòries. Al costat de la meva família, vull enviar-los un abraç a tots, convidant-los a emprendre junts el camí de l'any nou, amb optimisme i alegria».

Va agrair que ningú sap com serà 2022, però que, en allò personal, l'acompanya una certesa: «Cadascú i tots junts, podem fer-ho millor».

Va dir que el gran desafiament pendent és la recuperació econòmica, i que només serà possible «si mantenim la covid-19 a ratlla i en traiem profit a tot el que el país ha transformat en busca de més eficiència. Res indica que acabarà el bloqueig. Tot dependrà de nosaltres i de les nostres pròpies forces. Provem una altra vegada que sí que es pot. Fem possible fins allò impossible», va dir.

«Esquerdarem al costat de l'alegria que ens va portar fins aquí: Cuba viu i viurà. Fins a la victòria sempre», va concloure.

També Esteban Lazo Hernández, president de l'Assemblea Nacional del Poder Popular i del Consell d'Estat, en nom de les diputades i els diputats, va felicitar «al nostre poble revolucionari, abnegat i patriota, protagonista principal de les grans feixistes del passat, del present i de l'esdevenir de la nació».

El membre del Buró Polític del Partit va assegurar que «enfrontar i vèncer simultàniament colossals desafiaments, com la lluita per la vida enfront de la covid-19, la vitalitat de l'economia i la intensificació de l'agressivitat de l'imperialisme yanqui, només ha estat possible gràcies al sistema socialista que els cubans majoritàriament ens hem donat».

Igualment, la Federació de Dones Cubanes va estendre «un abraç solidari a totes les famílies», i les va convocar «a continuar construint aquell país que somiem»; mentre va destacar, entre els desafiaments de 2022, «l'anàlisi per tot el poble del Codi de les Famílies, text al qual hem d'arribar sense dreceres que frenin el millor desenvolupament de la cèl·lula fonamental de la societat».

Des de la Federació de Rússia, el president Vladímir Putin va enviar una felicitació a Díaz-Canel, en ocasió de l'aniversari 63 del triomf de la Revolució; una salutació que va fer extensiu al General d'Exèrcit Raúl Castro i al poble cubà; mentre en un altre missatge, el president del Comitè Central del Partit Comunista d'aquesta nació euroasiàtica, Guennadi Ziugánov, va afirmar que «el valent poble de Cuba segueix avui inspirant a milions de persones a l'Amèrica Llatina a lluitar pels ideals socialistes».

Les felicitacions i els bons desitjos d'amics de la Major de les Antilles s'han rebut també des de països com Espanya, Colòmbia, Panamà, França, Egipte i Yemen, entre d'altres.

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.