Ulrike Meinhof, paraules d'una dona revolucionària, compromesa i socialista

"Llençar una pedra és una acció punible. Llençar mil pedres és una acció política. Calar foc a un cotxe és una acció punible, calar foc a cent cotxes és una acció política. Protestar és denunciar que això i allò no és just. Resistir és garantir que allò amb el que no estic conforme no es torni a produir.

Nosaltres diem, és clar, que els policies són uns porcs. Nosaltres diem que el paio d'uniforme és un porc, no un home. I tot i així hem de tractar amb ells. Això no vol dir que hagis de parlar amb ells, mai és correcte parlar amb aquesta gent. I, per descomptat, poden ser disparats.

Com va ser possible Auschwitz, quin va ser l'antisemitisme? Abans era l'odi de la gent per la seva dependència als diners com a sistema de canvi, el seu anhel pel Comunisme. Auschwitz significa que sis milions de jueus van ser assassinats i duts als abocadors d'Europa perquè es va establir que eren-jueus adinerats. El que va passar va ser que el capital financer i els bancs, el nucli dur del sistema de l'imperialisme i el capitalisme, van desviar l'odi dels explotats pels rics, cap als jueus.

Si dic que això o allò  no m'agrada, estic protestant. Si em preocupo més perquè això que no m'agrada no torni a passar, estic resistint. Protesto quan dic que no segueixo col · laborant. Resisteixo, quan m'ocupo de que tampoc els altres col · laborin."


Ulrike Meinhof
 
 

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.