El procés sobiranista i l'esquerra independentista

Endavant OSAN fem públiques en forma d’opuscle un seguit de reflexions i línies d’actuació per als propers mesos al Principat de Catalunya. Aquestes reflexions pretenen analitzar quines són les causes de l’actual situació política de crisi política, econòmica i social, i per quins motius han cristalitzat en l’anomenat procés sobiranista al Principat de Catalunya i en canvi han tingut altres cristalitzacions a la resta de Països Catalans. A partir de les conclusions d’aquestes reflexions, tracem un seguit de línies de treball amb la intenció que l’actual conjuntura ens permeti fer passos agegantats i ferms cap als nostres objectius polítics: la independència i el socialisme als Països Catalans. Aquestes línies de treball són les que desenvoluparem en els propers mesos com a organització i conjuntament amb altres organitzacions de l’esquerra independentista i de la unitat popular. Es basen en la necessitat d’una mobilització social per la desobediència a la imposició de la legalitat espanyola, i en la necessitat de continuar construint contrapoder i fer un salt qualitatiu en aquest àmbit.

Aquest document pretén ser una eina de debat polític i com a organització estem oberts a fer els debats que es creguin necessaris amb els col·lectius i organitzacions de l’espai de la Unitat Popular.

Editat i publicat l’estiu de 2014.

Descarrega-te’l clicant damunt la imatge:

endavant-proces

 

 Versió per a llegir en línia:

 

 

 

 

 


Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.