Ja en tenim prou!!


COMUNICAT DAVANT LA RESOLUCIÓ DE LA JUNTA ELECTORAL
Companyes i companys:Davant la resolució de la Junta Electoral, a instàncies del PP, prohibint les projeccions als Ajuntaments i locals que en depenen i, de manera lesiva per a l'autonomia universitària, a la Universitat de València, la nostra posició és la següent:

Primer, si teníeu programada la projecció en centres municipals, és la JECV qui ha de comunicar a l'Ajuntament que no s'hi pot fer. Si no us diu res l'Ajuntament, endavant.
Si us ho comunica, podeu penjar un cartell informatiu al lloc previst tot denunciant l'acció del PP contra la llibertat d'expressió.

Segon, buscar altres llocs on projectar la pel·li.

Tercer, recordem que JNTP és una plataforma horitzontal, sense dirigents, i que cada col·lectiu local i/o sectorial pot actuar com millor crega d'acord amb la seua realitat pròxima.
Quart, finalment, us encoratgem a denunciar, per tots els mitjans al vostre abast, les polítiques antisocials i contra la lliure circulació de les idees que practica el PP. Gràcies per la vostra atenció,

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.