El «meteorit» que es va estavellar a Perú seria més aviat un satèl•lit militar d'observació d'EEUU amb plutonio-238

per Agència IPI


Una informació sorprenent que circula en els cercles d'intel·ligència militar i en occident: el meteorit que es va estavellar en el sud del Perú (Puno) al setembre de 2007 seria més aviat un satèl·lit artificial d'espionatge militar nord-americà a combustible nuclear, però que per a ocultar el secret i les possibles reclamacions d'indemnització dels pobladors contaminats, els cercles de poder han fet circular per la premsa afini la informació que es tracta d'un cos espacial.

Va fracassar un atac nuclear dels EEUU contra Iran per la destrucció del seu satèl·lit?

Agents secrets de l'exèrcit rus informen que un dels més secrets satèl·lits d'espionatge nord-americà, el KH-13 (satèl·lit d'observació militar funcionant amb combustible nuclear), es va estavellar en una llunyana regió del Perú (departament de Puno). El satèl·lit tenia com missió observar i espiar a Iran. Aquest artefacte hauria estat «destruït en òrbita», però el seu generador de corrent principal amb isòtops radioactius PU-238 (plutonio-238) va resistir l'entrada a l'atmosfera (on generalment solen cremar-se i desintegrar-se completament) per a estavellar-se en Puno, Perú. Segons diversos informes, centenars de pobladors locals han emmalaltit a conseqüència d'una forta irradiació.

Per a la premsa occidental, es tracta més aviat d'un meteorit evitant qualsevol comentari sobre les restes d'un possible satèl·lit d'espionatge. Però això resulta impossible. La dimensió de cràter de 30 metres demostra que solament un meteorit d'una energia equivalent a un arma nuclear estratègica d'un kilotón. Un tal impacte hauria estat assenyalat per les estacions sísmicas al voltant del món.

Però la informació més estranya i sorprenent és aquella que diu que serien els propis nord-americans els quals haurien destruït el seu propi satèl·lit d'espionatge. L'atac hauria estat executat per la «United Space Air Forces' 30th Space Wing» que està estacionada a Califòrnia sobre la «Vandenberg Air Force Basis».

Aquest incident alimenta la intriga entre els dirigents nord-americans que preveien una guerra contra Iran i els seus opositors a l'interior del país. Segons les declaracions d'experts del servei secret rus i de l'exèrcit rus, una fracció «important i influent» (de l'administració nord-americana) s'ha oposat a la temptativa d'enfonsar el Mig Orient sencer per una guerra total.

Aquesta afirmació és protegida pel recent anunci sense precedents del US Air Force (Força Aèria dels EEUU) que sis míssils Cruise de càrrega nucleare van ser desplaçats sense autorització dels dipòsits custodiats i d'alta seguretat de la «Minot Air Force Basi» en l'estat de North Dakota, perquè es passegin “” i arribin per avió fins a la «Barksdale Air Force Basi» en l'estat de Louisiana i on van romandre «gairebé 10 hores sense vigilància».

És primordial de recordar que era en la base de «Barksdale Air Force Basi» on el president nord-americà (George W. Bush) va ser destinat el 11 de setembre 2001 per «l'US-Air Force Strategic Command». D'aquí va ser traslladat acompanyat d'una «escorta armada» a la base de «Offutt Air Force Basi Strategic Command Center» en els voltants de Omaha, Nebraska.

Va anar en aquest moment que el primer «armisticio» (o pacte) entre els «senyors de la guerra» nord-americanes i les instàncies militars va ser «negociat». Va ser allí mateix que el president es va entrevistar amb el multimillonario Warren Buffett que duia el rol d'intermediari entre els poderosos blocs rivals.

És solament pel fet (i l'existència) de blocs de poder nord-americans (d'interessos) rivals que –de manera molt problable-, hagin mantingut la seva embarazoso armisticio, i que els nous atacs militars (programats) han pogut ser parats o impedits (en aquesta lluita de poder interna) en els EEUU. Els successos recents són llavors un indici que el armisticio (entre aquestes faccions de poder) s'està esquerdant. Les amenaces i els plans dels «senyors de guerra» nord-americans són la causa. Llavors un atac a Iran quallaria, i que Rússia qualifica de fet «catastròfic».

No està molt clar encara, que altres plans aquests «senyors de la guerra» disposen o tenen guardat per a concretizar la seva guerra contra Iran. De l'altre costat, els militars nord-americans (contra la guerra d'Iran) han «assenyalat clarament», que ells s'oposen a la utilització d'armes nuclears. De moment han gosat i assolit destruir un dels satèl·lits d'espionatge més important dels «senyors de la guerra». Aquest satèl·lit hauria servit a guiar els míssils nuclears cap als objectius a Iran.

Com tot sembla indicar, el poble nord-americà no està disposat a donar suport la guerra i que els sondejos d'opinió actuals mostren que la popularitat del president i del congrés estan «a un nivell dels més baixos», aquestes informacions ens mostren un escenari aterridor. Els «senyors de la guerra» nord-americanes estan decidits a dur al món sencer a una guerra total per a poder engrandir únicament la seva hegemonia.

Des que l'Alemanya nazi i l'imperi japonès, que van causar la mort de gairebé 100 milions de persones, el món mai abans havia vist una tal brutalitat la finalitat de la qual és conquistar les matèries primeres del planeta.

Però aparentment, els EEUU i els seus aliats occidentals volen anar fins a aquest objectiu i per aquesta via, brutal i sagnant.

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.