La CUP celebra el procés constituent que impulsen Oliveres i Forcades

Arrufat diu que el manifest reforça l'espai polític en què també es mou la CUP
 
El diputat de la CUP Quim Arrufat ha celebrat 'entusiastament' el procés constituent impulsat pel president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, i la monja benedictina Teresa Forcades. Durant la compareixença per valorar l'actualitat política de la setmana, Arrufat ha dit que era 'una alegria que referents socials com Arcadi Oliveres i Teresa Forcades' reforcessin 'l'espai polític en què la CUP també es mou'.

Al seu parer, la iniciativa reforça l'aposta per 'un marc unitari creat des de baix' i per 'un marc d'acumulació de forces que pugui portar a la independència i un procés constituent per construir un país no només lliure de l'estat espanyol sinó millor i més just'.
Arrufat ha assenyalat que l'Alternativa d'Esquerres amb què es presenta la Candidatura d'Unitat Popular a les eleccions recull 'altres persones i grups polítics'. És des d'aquest punt de vista que celebren que 'dues persones referents' com Oliveres i Forcades 'elevin el seu compromís polític i públic'.
El diputat de la CUP interpreta que la proposta d'Oliveres i Forcades reforça la idea de 'sumar forces entorn d'aquesta idea de ruptura amb l'estat espanyol i de ruptura democràtica amb el règim de la dictadura financera que vivim actualment'.

Notícies relacionades

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.