Marx serà analitzat i reivindicat a les XVII Jornades Independentistes Galegas

Dissetena edició de les Jornades Independentistes es centrarà en analitzar i reivindicar el marxisme com a sistema de pensament i guia per a l'acció.
 
Aquestes jornades monogràfiques d'anàlisi i interpretació marxista que primeira Linha ve organitzant de manera ininterrompuda des de 1997 tindrà lloc el dissabte 20 d'abril.
 
En aquesta ocasió, coincidint amb el 130 aniversari de la mort del revolucionari alemany, les Jornades Independentistes Galegas estaran centrades en analitzar, i bàsicament reivindicar el marxisme com a sistema de pensament, com a mètode científic d'anàlisi i interpretació de la realitat, com filosofia i guia per l'acció, com a projecte transformador.
 
Karl Marx 1883-2013 Prendre el cel per assalt.
 
 Actualitat i vigència del marxisme és el títol de la XVII edició de les Jornades que es desenvoluparan a les
instal ·lacions del centre social O Pichel de Compostela, per avaluar el vast llegat polític i ideològic que va deixar a la humanitat explotada.
 
Les XVII Jornades Independentistes Galegas en aquesta ocasió compten amb la presència de quatre destacats militants marxistes, amb el següent programa i horaris:
 
 
 
 
 
 
 
11 hores
Karl Marx, biografia i època històrica d'un revolucionari comunista
 
-Silvestre Lacerda, Arxiu Nacional dóna Torre do Tombo, Portugal
Marxisme i libertaçom nacional
-Joan Teran, Secretariat Nacional dóna CUP, Països Catalans
 
16.30 hores
Emancipació de la dona i marxisme
 
-Nines Mestre, Xarxa Roja
Marxisme, una filosofia de la praxi per a la Revolució
-Jean Salem, filòsof, professor de la Universitat de París I, Sorbonne
 
Fòrum obert i espai de trobada
Les jornades no només estan concebudes com un fòrum obert i plural per a la reflexió i debat que contribueixi a armar ideològicament la intervenció militant de les i dels comunistes galecs, també com a espai de trobada i debat franc entre la militància revolucionària. Per aquest motiu convidem a tots els sectors de l'esquerra nacional, del moviment popular, del sindicalisme nacional i de classe, de les forces patriòtiques i revolucionàries, a activistes dels moviments socials, a acompanyar amb la seva presència per enriquir el debat.

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.