Els serveis secrets turcs assassinen a París a tres dirigents del PKK

per Al-Mukawama

A l'oficina vigilada pels serveis d'intel · ligència turcs i francesos del Comitè d'informació de Kurdistan a París, pistolers indiscutiblement al servei del règim feixista lacai de l'OTAN de Turquia, han assassinat covardament a tres dones responsables de la lluita kurda d'alliberament nacional:

Sakiné Cansiz, membre fundadora del Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK) el 1978, de més de 50 anys d'edat, Fidan Dogan, de 32 anys, membre del Consell Nacional de Kurdistan i la jove Leyla Soylemez responsable de l'associació de joves kurds

Aquest crim es produeix  enmig de les negociacions de pau entre el règim turc i el PKK, i mentre al Kurdistan sirià els comitès populars organitzen les institucions de la seva autonomia democràtica amb el vistiplau del govern antiimperialista de Bashar Al Assad.

París és escenari freqüent d'assassinats de militants progressistes per serveis d'intel · ligència de règims reaccionaris sempre sota la cobertura directa dels serveis secrets de l'imperialisme francès: Ben Barka segrestat i assassinat per la dictadura feixista del marroquí Hassan II, Dulcie September  assassinada pels serveis del règim criminal sud-africà de l'apartheid, el jueu egipci Henri Curiel i nombrosos palestins assassinats pel Mossad ... És un cas més de terrorisme d'Estat.

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.