SALUTACIÓ D'ANY NOU PER A la MILITÀNCIA DEL PARTIT COMUNISTA CLANDESTÍ COLOMBIÀ

Camarades:

L'Estat Major Central de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia – Exèrcit del Poble, FARC – EP, saluda a tots els militants, organismes de base i de direcció del Partit Comunista Clandestí Colombià, PCCC.

 Com a organisme superior de direcció del PCCC fem arribar a cada cèl·lula els millors desitjos per a l'entrant 2013 que, indubtablement, estarà marcat per l'aprofundiment de la lluita de masses i els esforços de tots els colombians per aconseguir una pau democràtica, amb dignitat i justícia social que és el major anhel de tots els colombians.

Que aquestes festivitats de finalització d'any serveixin d'escenari propici per al balanç crític i autocrític dels plans de treball dels organismes respectius, així com per a l'estudi individual i col·lectiu dels clàssics i de la nostra línia política, que fan part dels plans d'estudi del nostre Partit, i de la realitat i conjuntura que ens circumda.

 Un militant comunista ha de caracteritzar-se per ser un revolucionari integral, amb permanent preocupació per qualificar-se i créixer en la seva tasca.

 L'enfortiment del treball de masses ha de seguir sent la prioritat de la nostra activitat com a revolucionaris. Hem de tenir sempre present que aquest treball es concreta i es materialitza, amb l'exemple individual dels dirigents, per això, hem d'esforçar-nos dia a dia a ser coherents i conseqüents amb la política del nostre Partit, a ser cada vegada, millors revolucionaris, cada vegada més capaços, mes dignes i exemplars davant el nostre poble.

Sabem i reiterem que la tasca de partit  en les actuals condicions ens imposa un rigorós comportament  d´obeir les normes del treball clandestí, el respecte al secret, la compartimentació i la verticalitat.

 Cridem a fer d'aquests principis la guia del nostre accionar quotidià. Passar-los per alt implica posar en greu perill el treball agosarat i sacrificat de milers de militants de tot el país i brindar-li triomfs fàcils a l'enemic.

 Enfrontem aquest any que comença amb l'enteresa d'els qui lluitem per la transformació de la pàtria, amb el suport del marxisme-leninisme i el pensament bolivarià i amb l'exemple d'els qui ens han traçat el camí: Manuel, Jacobo, Raúl, Iván, Alfonso i Jorge; i, amb la convicció d'els qui hem jurat vèncer i vencerem.

Per la Nova Colòmbia, la Pàtria Gran i el Socialisme!
ESTAT MAJOR CENTRAL, FARC-EP

Muntanyes de Colòmbia, Desembre de 2012.

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.