La plataforma Gure Esku Dago segueix amb la campanya pel dret a decidir

La plataforma Gure Esku Dago segueix amb la seva campanya pel dret a decidir que actua en diferents àmbits i que aquest any tindrà com a esdeveniment més mediàtic una cadena humana que ha d’unir Iruña i Durango el proper  8 de juny.


Gure esku Dago, que en català vol dir "Està a la nostra mà", vol unir a tota la ciutadania basca que està a favor del dret a decidir conscients que els que actuen en pro d'aquesta idea volen per al poble basc projectes, estructures i futurs diferents destacant que els connecta l'actitud favorable a un principi democràtic, concretament el dret d'autodeterminació, respectant tots els drets humans, civils i polítics.

Consideren que socialitzar aquest missatge d’unitat és un camí que han de recórrer junts almenys fins a l'encreuament de la presa de decisió. Volen oferir un paraigua per a totes les iniciatives que puguin sorgir i ser un punt de trobada entre totes les sensibilitats i reivindicar fins a quin punt n’és de democràtic la defensa del dret a decidir. L'objectiu és oferir una conjuntura o una oportunitat a una necessitat que hi ha a la societat basca i impulsar la seva legitimitat; posar en marxa a la gent i treballar per aconseguir  majories socials, sindicals, polítiques, institucionals en aquesta direcció , amb unes bases diverses i àmplies.

Gure Esku Dago vol cosir l'expressió d'aquesta voluntat poble a poble, a les comarques , tenint molt en compte el gènere i les diferents edats . Preveuen cinc àmbits : identitari , socioeconòmic, acadèmic, polític i comunicatiu prioritzant les relacions amb Escòcia , Flandes i els Països Catalans. La campanya pel dret a decidir de Gure Esku Dago aquest any tindrà com a esdeveniment més mediàtic una cadena humana que ha d’unir Iruña i Durango el proper  8 de juny.

Share this:

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

.